Visions of Joy - Natural Eyesight Improvement - Vision Education
The Joy of Seeing with Natural Clarity!
Improve your vision and overcome the need for glasses or contacts while avoiding laser surgery

Natuurlijk Zien

Boeken Ooglaser Info Natuurlijk Zien Les Nieuwsbrief Reakties

Visies van Vreugde Nieuws!

U kunt zich makkelijk aan- en afmelden voor deze nieuwsbrief over natuurlijk zien.  U kunt kiezen voor de nederlandse versie of de engelse versie, en het is ook mogelijk om beide versies te ontvangen. De nederlandse versies komt momenteel eens per jaar, de engelse versie 4 of 5 keer per jaar.
Eerdere nieuwsbrieven vindt u in het archief.

 

2 oktober 2015

Visies van Vreugde Nieuws!

Inhoud:
- Welkom
- Esther is in Europa deze maand
-
Prive lessen in Brunssum
- Gefeliciteerd!
- Nieuwe video cursus 'Natuurlijk Beter Zien'

WELKOM bij deze Visies van Vreugde Nieuwsbrief!  Voor het eerst komt deze nieuwsbrief via 'MailChimp', wat het proces voor mij wat vereenvoudigd, hoop ik... Mochten er beginners problemen mee zijn, laat het mij even weten!

ESTHER IS IN EUROPA DEZE MAAND.
Van 7 oktober tot 9 november reis ik weer door Europa. De eerste en laatste week daarvan ben ik bij mijn ouders in Brunssum (Limburg) en tussendoor geef ik twee weken les in Camposampiero, Italie, en reis van daar door naar de 'International Holistic Vision Conference' in Madrid, Spanje, voor een lezing over de Bates Methode en een workshop over het effect van zonlicht op de ogen.

PRIVE LESSEN IN BRUNSSUM
Deze reis is er beperkt tijd beschikbaar voor privé lessen in Brunssum en die paar dagen zijn al zo goed als vol. Maar het ziet er naar uit dat ik in juni 2016 weer terug kom, dus je hoeft geen jaar lang te wachten tot mijn volgende bezoek. Het is ook mogelijk les te nemen via Skype of per email. Details over deze opties staan hier op mijn website


GEFELICITEERD!
Mensen vertellen mij zo vaak dat ze goed vooruit zijn gegaan met hun zicht dat het voor mij heel normaal is om berichtjes te krijgen over natuurlijk beter zien, terwijl dat voor de meeste mensen toch iets aparts is om te horen. Dus deel ik hier een paar recentelijke ervaringen van mijn studenten.

* Gefeliciteerd Ulla Y. in Helsinki, Finland die langzaam maar zeker steeds beter ziet en bewijst dat doorzetten met kleine stapjes de moeite van het wachten waard is. Op 19 augustus 2015 schreef ze:

"Lieve Esther! Ik moet je dit fantastisch nieuws vertellen!
Ik begon met jou in december 2013. Mijn zicht was toen
Beide ogen: 3 / 40
Linker oog: 3 / 50
Rechter oog: 3 / 80

Vanochtend was het voor het eerst
Beide ogen: 3 / 5 (!!!!!!!!!!!)
Linker oog: 3 / 10
Rechter oog: 3 / 10

Ik ben zo blij met deze resultaten!! Ik denk dat mijn zicht nu ongeveer -2 & -2,25 is. (Ulla begon met -4.50 en dit is een vooruitgang van 8% zicht tot 60% met beide ogen in minder dan 2 jaar; een enorme verbetering. ~ EJvdW)
Dit proces met mijn zicht lijkt heeeeeeel langzaam (er zijn tijden dat ik me afvraag of er echt wat gebeurt?!), maar deze 3/5 geeft mij nieuwe bevestiging dat ja, het is constant aan het verbeteren. Ik ben constant heel bewust en enthusiast over dit proces. Ik denk elke dag aan mijn ogen. Alles is duidelijker en ik mediteer dagelijks :)
Mijn beste wensen voor jou, en nogmaals, enorm bedankt.
liefs, Ulla"

* Gefeliciteerd Nalini in Californie, zij schreef onlangs het volgende:
"Hoi Esther,
Mijn zicht wordt steeds beter. Ik werk nu op de computer zonder bril en mijn zicht gaat dagelijks vooruit. Ik heb een keer geprobeerd met computer werk om mijn-3/-2.5 bril te dragen en mijn ogen protesteerden enorm! Ik voelde de hoofdpijn en oogspanning terugkomen. Het voelt aan alsof mijn ogen bereid zijn helder te zien zolang ik maar geen bril op zet...
Ik voel mijn ogen nu ook natuurlijk bewegen. 's-Ochtends maak ik lange wandelingen langs boerderijen en vanochten was ik verbaasd hoe mijn ogen moeiteloos bewegen en helder zien.
Bedankt voor alles, jij hebt mijn eeuwige dank...
Nalini"

Nu begrijp je waarom ik zo van mijn werk hou! Dit zijn slechts twee recentelijke voorbeelden, en het zijn niet de enige succes verhalen. Felicitaties gaan naar al mijn studenten, zelfs alleen al voor het hebben van een open geest en een bereidheid om de natuurlijke manier van zien een kans te geven. Niet iedereen gaat snel vooruit, maar, zoals bij Ulla, de voordelen worden duidelijker na verloop van tijd, en iedere stap in de juiste richting is zo waardevol. Blijf genieten op je pad naar helder zicht!

NIEUWE VIDEO CURSUS 'NATUURLIJK BETER ZIEN'
Na een recentelijk interview over mijn werk met de Bates Methode in het kwartaalblad 'The Optimist' (voorheen 'ODE') zijn er nu plannen om een 4-delige video cursus te maken over natuurlijk beter zien. Deze cursus zal eind januari 2016 van start gaan. Het worden 4 lessen van een uur met daaropvolgend een half uur voor vragen van de deelnemers. Deze cursus wordt in het engels gegeven en kan door iedereen met een internet verbinding worden gevolgd. Verdere informatie volgt binnenkort hier op mijn website.

Dank voor het lezen van Visies van Vreugde Nieuws.  Stuur het door aan uw familie en vrienden!

Geniet op uw pad naar helder zicht.

Liefs,
Esther
 

    This will take you to the Site Map
   to Site Map