Visions of Joy - Natural Eyesight Improvement - Vision Education
The School of Optimal Eyesight
Improve your vision and overcome the need for glasses or contacts while avoiding laser surgery

Natuurlijk Zien

Boeken Ooglaser Info Natuurlijk Zien Les Nieuwsbrief Reakties

Visies van Vreugde Nieuws!

U kunt zich makkelijk aan- en afmelden voor deze nieuwsbrief over natuurlijk zien.  U kunt kiezen voor de nederlandse versie of de engelse versie, en het is ook mogelijk om beide versies te ontvangen. De nederlandse versies komt momenteel eens per jaar, de engelse versie 4 of 5 keer per jaar.
Eerdere nieuwsbrieven vindt u in het archief.
LET OP: Ik kom in de zomer van 2019 weer naar NL en zal voor die tijd weer een nieuwsbrief rondsturen!

 

23 september 2017

Welkom bij
Visies van Vreugde Nieuws!

NATUURLIJK BETER ZIEN DAG in LEIDEN op 7 OKTOBER
Ik kom in oktober weer naar Nederland!  En ja, er is weer een Natuurlijk Beter Zien Dag georganiseerd, die deze keer in Leiden zal plaatsvinden op zaterdag 7 oktober 2017.  Informatie daarover vind je op classes.group.htm#days

Er zal dit jaar geen tijd zijn voor prive lessen in Nederland, maar wel geef ik dezelfde NBZ dag ook in Italie op 14-15 oktober (2 dagen vanwege vertaling in het Italiaans, ik geef daar les in het Engels).  Dus als je een ietwat warmere lokatie prefereert, kom dan naar Monteortone, Italie!

VIDEO CURSUS 'NATUURLIJK BETER ZIEN'
Deze video cursus bestaat uit 4 onderdelen, elk van ongeveer 75 minuten.  Deze cursus is tijdelijk beschikbaar met $40 korting, zie classes.video.htm

GEFELICITEERD!
Mensen vertellen mij zo vaak hoe blij ze zijn dat ze weer beter zien dat het voor mij normaal is om dat te horen, maar voor bijna iedereen is dit iets uitzonderlijks.  Dus hier een paar voorbeelden van recentelijke studenten.    .

Gefeliciteerd aan Sean MacLeod in Ierland die mijn video cursus aan het begin van dit jaar deed en in mei 2017 had hij weer 100% zicht na jaren van -2.75 bijziendheid.   Hij schreef: Ik werk al jaren met natuurlijk zien methodes maar mijn zicht is pas in de afgelopen maanden effectief verbeterd.   In deze periode is mijn zicht enorm vooruit gegaan - op goede dagen is het zelfs beter dan 100%. Esther's Visions of Joy website is een waardevolle bron van informatie, en haar video cursus was ook heel behulpzaam, vooral haar methode van palmeren.  Esther gaf ondersteuning met het beantwoorden van mijn vele vragen die ik had op deze reis naar helder zicht en dat maakte een groot verschil.  Mijn ogen worden nu niet langer moe en ik ga de hele dag zonder bril.  Ik heb sinds begin februari mijn bril niet meer op gehad, zelfs niet 1 keer!  Bedankt Esther!
 
Gefeliciteerd aan Peter van der Moolen in Nederland
Peter emailde mij in mei 2017 vanwege verlies van een gedeelte van zijn gezichtsveld nadat een hersen tumor was verwijderd die aan zijn visuele cortex vast zat.  Na de operatie had Peter geen zicht meer in het quadrant rechts onder in beide ogen, en hij had ook meerdere plekken van gezichtsverlies in de rest van zijn gezichtsveld.  Op een beetje presbiopie na had peter geen functionele oog problemen.  Via Skype gaf ik hem aanwijzingen hoe hij kon werken met de verloren plekken en ook hoe hij zijn ogen over het algemeen beter kon ontspannen.  Op 21 juli schreef hij dat hij een fantastisch resultaat had behaald met zijn nieuwe gezichtsveldmeting:
Hoi Esther,
Ik heb vandaag de uitslag van de gezichtsveldmeting van enkele dagen. Wat blijkt, de resultaten waren duidelijk beter dan van de meting voor mijn operatie!! Maw al mijn inspanningen met Natuurlijk Zien en de lichttherapie werpen nu al zijn vruchten af!
Ik vind het geweldig!!
Dit bericht wou ik je niet onthouden.
Ik stuur je de foto's van de metingen separaat toe.
Groeten
Peter van der Moolen

Nu begrijp je waarom ik zo van mijn werk hou! Dit zijn slechts twee recentelijke voorbeelden, en het zijn niet de enige succes verhalen. Felicitaties gaan naar al mijn studenten, zelfs alleen al voor het hebben van een open geest en een bereidheid om de natuurlijke manier van zien een kans te geven. Niet iedereen gaat snel vooruit, maar de voordelen worden duidelijker na verloop van tijd, en iedere stap in de juiste richting is zo waardevol. Blijf genieten op je pad naar helder zicht!

Dank voor het lezen van Visies van Vreugde Nieuws.  Stuur het door aan uw familie en vrienden!

Geniet op uw pad naar helder zicht.

Liefs,
Esther
 

    This will take you to the Site Map
   to Site Map

visions of joy banner
Member of:
AVE logo